Предприемачи обучават студенти и как да стартират успешен бизнес

Безплатният семинар по предприемачество за oтново под тепетата

На 13 май от 09:30 часа, в Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведе седмото издание на безплатния семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса“. Събитието се организира от международната младежка организация JCI Plovdiv с финансовата подкрепа на ИТ компанията Programista;. Junior Chamber International (JCI) е най-голямата неправителствена младежка организация в света и има представителство в България с локални секции в Пловдив, София, Варна, Плевен и Свищов.

Семинарът ще срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес. Събитието ще предлага теоретично и практическо обучение на участниците.

През първата половина от деня гостите имат възможност да чуят вдъхновяващите истории и личния опит начетирима успешни български предприемачи – Никола Вълчанов (технически директор и един от създателите на софтуерната компания Programista;), Виктор Стойнов (дипломиран маркетинг специалист с над 6 години опит на международни пазари), Любомир Янчев (18-годишен предприемач, програмист, преподавател и рефер по Таекуондо) и Сергей Петров (основател и изпълнителен директор на компания, която произвежда сензорна технология за наблюдение на пчелни кошери от разстояние).

През втората част от деня участниците ще формират отбори, с които ще разработвaт концепции за стартиране на бизнес, а лекторите ще се превърнат в техни ментори. Всеки отбор ще работи по реален казус, свързан с една от следните теми: Идея и бизнес модел, брандиране и маркетинг, финансиране на стартиращ бизнес или продажби в чужбина.

Събитието е безплатно, но с предварителна регистрация.

Повече информация и регистрация ТУК

За автора

Вашият коментар