Форумът Дни на кариерата в сектор IT за 4-та година в Пловив

За четвърта поредна година кариерният форум „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще се проведе в Пловдив
 
Изложението се провежда в четири икономически центъра в България и среща студенти с водещи работодатели. След приключилото успешно десето юбилейно софийско издание, то ще събере в Пловдивски панаир 35 фирми, които търсят служители в изброените сектори
 
На 14 октомври 2019 г., от 10:00 до 16:00 часа, в Конгресен център на Международен Пловдивски Панаир, ще се проведе четвъртото пловдивско издание на кариерния форум „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и аутсорсинг“.
 
За младите хора тези срещи са най-лесният и достъпен начин да се срещнат с бизнеса и да направят своите първи стъпки в кариерата си. Посещението на форума е удобен и приятен начин младите хора да се запознаят с пазара на труда, предложенията на него и изискванията на фирмите. Така те ще са в състояние да вземат най-правилното и най-вече информирано решение за своето бъдеще. 
 
Събитието ще събере на едно място студенти и млади специалисти с представители на 35  водещи български и международни компании, които търсят служители, с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите, комуникациите и Business Process Outsourcing (BPO). За да могат да извлекат най-голяма полза от посещението си на събитието, младите специалисти е добре да се подготвят предварително. В сайта на изложението е публикуван пълен списък с фирмите участници, съвети за подготовка и друга полезна информация. 
 
„Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е LiveArea.
 
За организатора JobTiger:
JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.
 
След над 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти – работодатели и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход.
 
Освен с портала за работа JobTiger.bg, компанията ни се гордее:
• С пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа.
• Да бъде най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.
• Специалистите в JobTiger провеждат множество HR събития, като HR Weekend, Business Leaders and HR MeetUP и HR and Business Leaders Summit.
• Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) – първата компания в България, специализирана в HR одит.
• През последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти, част, от които е единствената интегрирана услуга Employer Branding Power, която се организира съвместно с PR агенцията InterImage.
Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net.
 

За автора

Вашият коментар