3 модела дамски чанти от естествена кожа, подходящи за всеки стил

Нито една модна визия не е завършена докрай, ако не сте добавили към нея подходящата дамска чанта.

Въпросът обаче е кои чанти са подходящи за различните стилове. За да ни дадат компетентен отговор на този въпрос, се допитахме до специалистите от Leather land, които разполагат с голям асортимент от дамски чанти от естествена кожа.

Ето какви насоки ни дадоха те:

Голяма дамска чанта, да събира всичко

Ако в една дамска чанта не може да се събере повече покупки и лаптоп, значи тя не е подходяща за никоя активна жена.

Всяка активно работеща жена има нужда от такава голяма чанта, в която спокойно да носи целия си ден. На сайта на Leather Land успяхме да си харесаме поне три от техните дамски чанти от естествена кожа – една в класически черен цвят, една в симпатично ментово и една тъмно червена за моментите, в които сме готови да победим.

Малка дамска чанта с къса дръжка

Тези компактни модели са подходящи за дните, в които имаме нужда само от най-необходимото, за да тече животът безаварийно – ключове, телефон, огледалце и портфейл.

Те се събират чудесно в малки дамски чанти от естествена кожа с къса дръжка в различни цветове. Можете да имате неограничен брой, защото те наистина са като допълнение към тоалета ви. Ако изберете такава в ярък цвят, дори ще се превърне в акцента на целия ви външен вид.

Дамска чанта с дълга дръжка през рамото

Това са чанти-бързоходки. Оставят ръцете ви свободни и са незаменими за уикендите, за разходките с децата, за натоварените дни или пък за когато сте в лежерно настроение и просто искате да ви е удобно.

Обикновено този топ дамски чанти от естествена кожа се избират или в ярък цвят, за да са акцент или в пастелно бежово или черно, за да подхождат на всичко.

В сайта на Leather Land ви очакват всякакви цветови вариации на този тип чанти.

Защо дамски чанти от естествена кожа

Нека на финала да обясним и защо е толкова важно чантата да е от естествена кожа. Това е най-издръжливия материал за производство на аксеоари – не само чанти, но и портмонета и колани. В същото време изглежда стилно и качествено, поддържа се лесно и една такава чанта може да ви служи вярно години наред.

Разгледайте предложенията на Leahter Land и изберете следващата си любима чанта.

За автора

Вашият коментар