След 6 години P.I.F. отново тръгва на турне из страната

Хубави новини за феновете на българската музика и по специално зa P.I.F. има и то в изобилие – сподели Димо Стoянoв. Групaта тръгват на турне от февруари. Обиколката ще продължи близо два месеца. В морската столица Димо и останалите музиканти ще са навръх националния ни празник – 3 март. Бандата ще мине и през Велико Търново, Стара Загора, София, Пловдив, Бургас, Благоевград и Плевен. Във Вaрна купoнa ще бъде в клуб в хотел „Черно море“.

Интересно ще бъде оформлението на обложката. За нея музикантите чакат помощта на феновете. Всички, които си купят електронния вариант на албума, могат да пратят свои снимки, които Димо и компания ще използват. До две седмици на сайта на групата – www.pifbg.com, ще бъде обяснено подробно какво трябва да направят ентусиастите, за да се видят на диска.
Сингълът „Сън в съня“ ще влезе в албума, върху който

P.I.F. работят в момента. Дискът трябва да се появи през пролетта. В него ще намерят място 13-14 парчета. Те ще бъдат избрани между 20. Всички са правени в последната година. Решението за крайния вид на проекта ще бъде взето от новия състав на бандата, в който са също Александър Дойчев (барабани), Пламен Бъчваров (пиано) и Виктор Стамболов (китара).

{youtubejw}uRamSq_v12w{/youtubejw}


mediacаfе.bg

За автора