Светът отново поглежда към Пловдив за поредната боксова гала вечер

На уникален спектакъл, съчетаващ бокс, музика и артистизъм ще могат да се насладят пловдивчани и гостите на града на 3 октомври от 19:30 часа на сцената на Античния театър. Негов организатор е Фондация „Да бъде България“, ръководена от агента на Кубрат и Тервел Пулеви – Ивайло Гоцев.

Във вечерта на шоуто сцената на Античния театър ще се превърне в гладиаторска арена, на коята ще се проведат седем боксови срещи, а за доброто настроение на публиката ще се погрижат Нина Николина, Deep Zone Project, формация „Жарава“, 100 кила, Павел и Венци Венц и Веселин Плачков.

Българските представители на ринга ще бъдат Пенчо Цветков, Борислав Велев и Йосиф Панов, а компания ще им правят румънците Богдан Дину и Даниел Бучиу, както и британецът Мартин Мъри, германецът Франк Блумле, украинецът Игор Шевардзутский и Джоана нуамеруе.

Контузия ще попречи в шоуто да участва самия Тервел Пулев, но на негово място публиката ще може да се наслади на изявите на най-добрия български кикбоксьор – Стоян Копривленски.

Още една добра новина за любителите на бокса е на път да се сбъдне в близките дни, когато ще бъде подписан и официалният договор, касаещ битката за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Това съобщи Ивайло Гоцев, а от думите му стана ясно, че тя ще се проведе на 12 декември в Лондон, като все още не е ясно дали на нея ще могат да присъстват зрители.

Водещи на зрелищната боксова гала вечер на 3 октомври ще бъдат Мария Силвестър и Орлин Павлов. Тя ще бъде предавана на живо както от българската „Диема спорт“, така и от американския спортен канал ESPN.

Вашият коментар