20 сватби на 20-ти в града на влюбените (СНИМКИ)

Символичнната дата, в която двама млади си казват "ДА", се оказа повече от желана и направи истински фурор днес сред желаещите да се врекат във вярност в града под тепетата

Магьосникът Димитър Дардов засне емоционалния момент на Кристина и Николай пред погледа на кмета на Пловдив Здравко Димитров

Зико връчи свидетелствата на две двойки, които лично го поканиха за ритуала 

Общо 20 двойки сключиха граждански брак днес на кръглата дата, в която превес взимат двойките. Две от церемониите  бяха обявени лично от кмета Здравко Димитров. Той  влезе в  ролята на длъжностно лице и връчи удостоверенията за граждански брак на Кристина Попова и Николай Лечев и на Цветелина Кортенкова и Калин Коджаманов. Те избрали са специално днешната датата, защото смятат, че ще им носи късмет.

„Пожелавам им винаги да гледат в една посока, да се обичат и подкрепят! Да помнят, че семейният живот е низ от взаимни компромиси и че само с разбиране и доброта могат да запазят чувствата си дълго време“, заяви кметът след ритуала.

Той подари на двете нови семейства икона на Света Богородица с младенеца, за да закриля дома им и да ги пази в трудните моменти.

Зад обективите неслучайно, във важния ден на влюбените двойки, застанаха Димитър Дардов и Александър Стефанов /Studio Dardov/.

Гримьор: Вержи Ганчева

ВИЖТЕ вдъхновяващите видео продукции на 4K Studio и Studio Dardov през изминалата година:

 

Вашият коментар