Млад татко падна на колене и поиска ръката на любимата си в пловдивска болница (ВИДЕО и СНИМКИ)

Уникално предложение за брак трогна пловдивска болница

Млад татко направи романтично предложение за брак на своята половинка пред погледите на екипа и посетители в УСБАЛАГ „Селена“

Той застава на колене пред любимата си след раждането на първородната им дъщеря, а тя без да крие радостта и вълнението си, веднага отговаря положително 

Борислав и Христина се запознават в София и са заедно от 3 години. Той планува предложението от известно време, а за изпълнението му се доверява на своите близки, фотографа Димитър Дардов, който и запечата милия момент, и екипа на болницата, които бяха не само свидетели и помощници, а се превърнаха и в участници във важното събитие. До последно младата майка и нейните родители, към които също е била насочена изненадата, не са подозирали за намеренията на Борислав, но за щастие всичко минава по план.

Решението на двойката да изживеят два от най-важните моменти в съвместния си живот на територията на АГ „Селена“ се дължи на репутацията на болницата, доверието, което имат в екипа ѝ, и един специален лекар за тях – д-р Илия Амалиев. Д-р Амалиев проследява цялата бременност на Христина и именно в неговите ръце проплаква за първи път тяхната първа дъщеричка – Катерина. Малката се ражда по естествен начин на 24 ноември – св. Екатерина с тегло 2830 грама и ръст 47 сантиметра.

Сгодената двойка изказа огромни благодарности най-вече на своя лекар за грижата и отношението към тях, както и на целия екип на болницата. От своя страна от АГ „Селена“ също благодарят за възможността да споделят тези специални емоции заедно и пожелават здраве, благополучие и щастливи моменти за младото семейство. 

Сватбеният фотограф Димитър Дардов пък сподели емоционален пост в личната си страница:

"Животът казват хората е това, което се случва докато правиш планове за бъдещето. Сигурен съм, че това младо семейство имат всичко, за което са мечтали някога. Знам, че тази нощ ще е прекрасна за този татко и най-после тяхният дом ще е истински топъл. За първи път в историята на АГ "Селена" татко пада на колене с най-достойният подарък за своята бъдеща съпруга при изписване на тяхната дъщеричка. Удивителен момент, в който се включиха абсолютно цялата администрация на Селена. Казвам за 5 минути, един пръстен и една чаровна малка принцеса събраха цялата болница с усмивки и телефони в ръце. Вълнуващо … истинско .. стойностно".

Още за неповторимия фотограф и негивте сватбени истории може да намерите ТУК

За автора

Вашият коментар