Романтично предложение за брак подлуди Капана фест на Коледа (ВИДЕО и СНИМКИ)

Романтика изпълни коледната вечер на най-успешния пловдивски фестивал Капана Фест тази вечер

През цялото време на стената зад Любо върви добре познат епизод от сериала Приятели, на който пише „Ще се омъжиш ли за мен, Биби?“

Тя е винаги усмихнатата Биляна Андрончева, една от солистките на известното „Трио Сопрано“. Той е Любомир Джалeв на 31 години. И Двамата са бивши президенти на Ротаракт клубове, тя на Пловдив –  Пълдин, той на Пазарджик-Бесапара. Романтичната им приказка започва преди две години на едно общо събиране на клубовете им. Малко по-късно двамата се срещат случайно на черноморието ни, а Любо прави първата крачка към красивата Биляна. „Може ли да те поканя на вечеря“, изрича той, а докато вратите на асансьора се затварят чува „Обади ми се“.

„Всичко стана случайно, като на шега. Имахме общи проекти, видяхме се на един рожден ден през Ноември месец и разбрахме, че НЕ можем да танцуваме и двамата, но пък когато го правим заедно е забавно! Няколко пъти се виждахме работно в Ротаракт и изградихме приятелство, след това аз я поканих на вечеря и две години по-късно – резултата“, разказа развълнувания мъж пред екипа на mediacafe.bg.

В акцията по изненадата на Биляна се включват двата екипа на Ротаракт клубовете и още много приятели на двамата. Всички обаче се пазят тайната повече от месец, а Любо е организирал всичко от най-малкия детайл, като основен помощници на сцената на Ядрото в Капана са Петя и Габриела.

Един час преди Трио Сопрано да се качат на поредно си участие този месец Биляна не предполага, че то ще е най-запомнящото се откакто е на сцена. А докато те пеят своите красиви песни за Коледа пред стотици плводивчани, целият приятелски екип са вече в No Sense и подгряват с шотове. На пода на втория етаж в клуба са наредени лампички, с които приятелите на Любо ще го замаскират, за да не може тя да го познае. В същото време той е маскиран на Дядо Коледа, а по пътя си до Ядрото раздава подаръци на малките пловдивчани, за да разсее всякакви съмнения даже и в празнуващите Коледа в Капана пловдивчани.

Точно в самия край на участието на Трио Сопрано Петя извика при себе си джуджета от формация Елика, които се развихрят в романтичен танц, а след него преоблеченият Дядо Коледа вече сваля червените си дрехи под писъците на хората около сцената. Биляна, която до преди малко въобще не предполагаше какво й готвят най-добрите й приятелки и бъдещият й годеник, вече е проронила сълзи и плаче от радост. Любо се качва на сцената и пада на колене и изважда снежно бял пръстен, който е точно по мярка на красивата оперна певица, а след минути е в нейните обятия.

Преживейте цялата емоция от видеото на Студио 4К и Mediacafe в няколко секунди, а до няколко дни ще може да видите целият филм на екипа ни:

Романтичното предложение за брак по време на „Жена ми се казва Борис“, вижте ТУК

За автора

Вашият коментар