„Капана“ се превръща в Музикално бинго в подкрепа на Ангел Краевски

Над 100 меломани ще окупират днес от 21.00 часа пет култови заведения на улица „Абаджийска“ в Капана, за да спорят за музикалната титла на 2020-та година в поредното уникално събитие, организирано от инициаторите на кампанията „Заедно за Ангел“.

Цялата улица „Абаджийска“ ще се превърне в „Музикално бинго“, а всички желаещи, решили да подкрепят Ангел Краевски и неговото семейство, ще могат да вземат участие, сформирайки собствени отбори и състезавайки се за символичната награда от бутилка марков алкохол. Това сподели за Mediacafe.bg главният организатор Стефан Лозанов – Лозето.

През август месец той проведе първото по рода си Музикално бинго в България, в което се включиха над 30 ентусиасти, именно на същата локация (пред бар СандъкЪ). Мащабната кампания за Ангел обаче провокира Стефан Лозанов и младежите стоящи зад „Заедно за Ангел“ да обединят всички заведения на улицата и да направят най-голямото бинго на открито.

Събитието се реализира благодарение на Bikers Lounge, Wine time 73•83, Multi Culti, Whisky bar Sandak \ СандъкЪ и Bally Club, които ще предоставят своите заведения за участниците в музикалното бинго и съответно ще дарят % от дневния си оборот, както ще го направят още над 200 заведения в града на същия ден. 

Талонът за участие е на цена от  5 лева, като всички събрани приходи от играта ще бъдат добавени към събраните до момента средства за предстоящото лечение на Ангел в чужбина.

„Музикално бинго“ е вечерно увеселение, обединяващо в себе си традиционното бинго със световни и български музикални хитове. Закупувайки талон за участие в играта на 17 септември, ще имате възможност в рамките на два часа да се забавлявате, слушайки любимите си песни и пиейки напитки в компанията на своите приятели, като с това ще помогнете за постигането на общата ни цел – Да помогнем на Ангел Краевски да пребори своето заболяване и да е отново сред нас.

Накратко за бингото: След като закупите своя талон, вие ще участвате в следващото разиграване на играта. На всеки талон вместо цифри ще бъдат изписани имената на световни и български хитови песни. В момента, в който музиката бъде пусната и участниците чуят парчето, веднага трябва да проверите дали го имате на своя талон. Щом дадена песен бъде открита на талона, тя трябва да бъде зачеркната, оградена, задраскана или отбелязана по някакъв начин. Първият участник, направил „линия“ (хоризонтална, вертикална или диагонална) ще получи шотове, а първият играч, който отбележи всичките си песни на бинго талона, трябва да се изправи и да извика силно „БИНГО!“, след което ще получи като награда бутилка марков алкохол. 

Припомняме, че над 200 заведения се включват в благотворителната инициатива „Нощ на ангелите“, в която всяко едно от тях ще дари процент от оборота си в празничния ден в подкрепа на кампанията „Заедно за Ангел“.

Повече за „Нощта на Ангелите“ може да прочетете ТУК

Всеки, който има желание, може да подкрепи Ангел, използвайки и платформата HelpKarma.

За автора

Вашият коментар