Криво огледало: БФС в екстаз от пловдивското дерби, атмосферата била невероятна

Два розови кемпера с надута до дупка чалга ошашавиха кибиците по пейките в Коматево минути преди началото на дербито между "Ботев" и "Локомотив" Пловдив

От екстравагантните возила се изсипаха дузина шефове в БФС и придворна свита футболни деятели. В настаналата суматоха стана ясно, че керванът минавал по околовръстното на Пловдив на път за Сунгурларе, но сбъркал маршрута и се натресъл на базата на "жълто-черните". 

Минути след края на дербито маститите босове застанаха пред журналисти, за да споделят впечатленията си от срещата.

Много добър кетъринг, започна босът на "белите" Венци Стефанов. Мръвките пресни, напитките охладени, перфектна организация от страна на домакините. Ей тва е мач!

Изгладихме недоразуменията помежду си, потвърди и изп. дир. на "фортуна" Ангел Петричев. Имахме леки търкания с бат Венци, но тая наденица беше много арна, а знаете, че пивото хората сбира.

Двамата подкрепиха решението дербитата да се играят без публика със солидни аргументи. Ми какво като е без публика? То на нашите стадиони и без да е забранено пак няма такава, ама спрели ли сме да играем? Не! И тук атмосферата е страхотна – чист въздух, прекрасна гледка към планината, тишина. Как да не му се отвори глътка на човек.

Босът на БФС Боби Михайлов призна, че не е очаквал подобно сплотяване на колектива. Признавам си, изненадан съм. Мислих, че ще трябва да ги разделям да са по различно време в кетъринг зоната. Едните през първото, другите през второто полувреме, но ето, че сбърках. Гледахме си заедно целия мач, даже не разбрахме кога съдията е свирил края.

На въпрос какво мислят за крайния резултат и играта на двата отбора, настана суматоха, като всички търсеха Павел Колев, за да им каже кои отбори са играли и в кой град изобщо се намират.

От неловката ситуация ги спаси шефът на "черно-белите"  Христо Крушарски, който заяви, че му е през макарите как е свършил мача, след като с бате Чаво са опитали от 105-годишното уиски на домакините. Сълза! Направо сълза! Не бях надигал такъв малц от години, примлясквайки приключи с темата босът на "смърфовете".

На изпроводяк шефовете на БФС категорично застанаха зад феновете. Да, така е, прави са! Футболът наистина е за феновете, ама то това нашето футбол ли е, че да имат претенции?!

ВАЖНОНовата ни рубрика "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки – интернет

Вашият коментар