Криво огледало: Бременна роди на червено, викнаха детето запас!

Тапа по пловдивските булеварди стана причина новородено да прекара първите 25 години от живота си на задната седалка на семейния автомобил

Ето и разказа на мъдрата майка, останала здраво седнала зад волана и в най-тежките моменти:

Какво да ви кажа… попаднахме в обичайното за града задръстване и докато се усетим, мина четвърт век. Да, вярно е, родих в колата, но по-голямо притеснение ми беше как Кирчо да завърши средно образование. 

Първите 7 години не ги усетихме, щото много шум от клаксони и така. После на смени идваха учители – едни за редовното обучение, други за занималня. Добре е детето, справя се. Мъчно ми е само, че няма широк кръгозор. Виждал е само червения светофар, колите на починалите в съседната лента и два тротоара с разбити плочки.

Ние сме си добре иначе. Разведохме се с мъжа ми преди години, щото му се препика, а нямаше къде и напълни шишето с беберона, та малко се поскарахме.

Добре, че Кирчо го взеха скоро запас. И той свят да види. Мина един хеликоптер, пусна стълба и го отнесе нанякъде. Дано поне във въздуха хване зелена вълна.

Аз за себе си не се притеснявам. Носят ми хората и пенсията, и памперсите. Ще си изчакам културно тапата да се отпуши, да светне зелено и после, ехей, живот…

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки – интернет

Вашият коментар