Криво огледало: Криви гребла за ринене на сняг хит сред пловдивчани

Находчив предприемач спечели милиони в рамките на денонощие, след като пусна в продажба нов вид гребла за ринене на сняг.

Жоро от Центъра години наред обмислял как може да припечели добре, а същевременно да помогне на съгражданите си при почистването след снеговалеж.

Направих няколко вида криви гребла, за да имат възможност хората да си купуват според нуждите. Знаете, че тротоарите в града са в катастрофално състояние и единствено районът около Главната е подходящ за нормално пешеходстване.

Та така ми дойде и идеята. Имам гребла за изпочупени плочки, гребла за пропаднали или липсващи такива, за назъбени, надигнати и смесени видове настилки.

Идеално е, развълнуван разясни бай Цено, закупил първи модерното гребло. На нашия тротоар беше трагедия, като след бомбардировка. Що гребла сме изпочупили през годините в тия кривини със съседите, направо не е истина. Това спираловидно чудо направи така, че с лекота да се преборим с преспите.

Към този час експерти в Общината изчисляват кое ще им излезе по-евтино – дали да ремонтират тротоарите и да ги направят проходими за пешеходци и лесни за почистване, или да изкупят няколко хиляди бройки от новите гребла на Жоро, които да заменят зелените метли при зимни условия.

Вашият коментар