Криво огледало: Оценките в училище стават платени

Вдъхновени от решението медицинските бележки да станат платени, от учителския синдикат прокараха идеята и училищните оценки да се заплащат

Така и така от години има опити някои деца да изкласяват посредством финикийски знаци, ма поне да ги облекчим, разясниха от гилдията.

В университетите това си е отдавна общоприета практика, защо училищата да остават изолирани?

Ей го, примерно Иванчо, седма година повтаря 8-ми клас. Ами то така разходите на семейството му, докато завърши, ще бъдат драстично по-големи от планираните.

Правим човешки ценоразпис – тройка – 3 лева, четворка – 4 лева, петица – 5 лева, шестица – 6 лева и готово.

Така родителите спокойно ще си планират бюджета за образование на децата, а университетите много по-рано ще знаят точната бройка на бъдещите си възпитаници.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки: интернет

Вашият коментар