Криво огледало: Палпатин купува EVN, токът става безплатен

Дни след като Гинка купи ЧЕЗ, освобождавайки София и околностите от чешкото иго, добра новина сполетя и пловдивчани

Старият сидски лорд Дарт Сидиъс е започнал финални преговори с EVN за закупуването на контролния пакет от акции на дружеството

Новината бе потвърдена от пресаташето на бившия галактически депутат на специална пресконференция в хотел Империал. 

Пловдивчани могат най-накрая да бъдат щастливи. Наистина лорд Сидиъс е пред закупуването на въпросното дружество, с което ще бъде сложен край на непосилните сметки за ток на гражданите. Знаете, че при Палпатин има ток в излишък и той взе решение да промени негативния си имидж, като започне да го разпространява безплатно.

Първи от безплатната екстра ще се възползват жителите на крайните източни квартали, с което ще бъде сложен край на проблема с мръсния въздух, а горенето на гуми и кабели ще остане в историята.

Предстоящата сделка бе приета с известно притеснение от комитета на българите в Хелзинки, но този път и най-големите пацифисти в Пловдив останаха пас, давайки си сметка какво бреме би отпаднало от семейните им бюджети.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимка: Интернет

Вашият коментар