Криво огледало: Пловдив на черешата с Оne Drink Week!

Фестивал на алкохола "Оne Drink Week" ще вкарва в джаза любителите на скоросмъртницата и други квалитетни питиета през следващата седмица.

Идеята се роди спонтанно, както всяка гениална такава, сподели един от организаторите. Както си лочихме рутинно парцуца във "Водолаза", някой квалитет, не помня точно кой, поде инициативата да излезем от кварталната си сянка и да озарим с величието си целия град.

Ние сме много, но сме разпръснати из града, а фестивалът е чудесен повод да направим един неповторим флашмоб. Научихме, че в Пловдив вече е имало седмица на танците, седмица на архитектурата и прочее тематични седмици, та решихме и ние да се възползваме от възможността да допринесем за градската култура.

Мотото, с което приканваме пловдивчани да се присъединят към събитието, е "Ние не сме анонимни алколохолици, ние сме известни пияници"!

Алкохолната караоке сцена ще бъде издигната до фонтаните с ракията, като на нея ще могат да се изявяват всестранно развити таланти. Най-голям интерес се очаква да предизвикат състезанията по гълтане на сачове, смучене на огън, голямото надпиване "бъчва на екс" и веселото мезене "шницел напреки".

Организаторите са помислили и за възможни странични ефекти от пукницата, като в дринк зоната ще бъде разположен мобилен медицински пункт, ръководен лично от д-р Радева. 

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки: подтепето

Вашият коментар