Криво огледало: Пубер подари цветя на смартфона си за 1 ноември

Гелосан пубер от Пловдив влезе в световните новинарски емисии, след като стано ясно, че за Деня на народните будители е подарил цветя на собствения си телефон. 

Ми кво, разпенено заобяснява младежът, бъркайки си със запалка в носа, мен лично алармата на телефона ме буди. Чух, че имало празник на народните будители, помислих малко и се сетих, че сега е моментът да му благодаря.

Купих му цветя, нов калъф, ъпдейтнах го, малко джиджи-биджи из уолпепърите и готово. Колко му трябва на един телефон. Важното е, че е верен и досега не се е бъгнал нито веднъж.

На въпрос на репортер от CNN, мисли ли, че все пак този празник не е за телефони, а не за нещо друго, пичагата отговори ясно и категорично.

Ако ще за тричане да е, грам не ме е еня. Важното е аз как си го разбирам. Свърши тая, дето някой друг ще ми дава наклон.

На един майка му е будител, на друг баща му, на трети баба му. Моят будител е този и твай!

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки: интернет

Вашият коментар