Криво огледало: Ракия тече от фонтаните пред Кметството, цялата Главна мат!

Арт инсталация стана причина за масова вакханалия в центъра на Пловдив. Броени дни след като от фонтаните бликна кола, дойде ред и на домашната ракия.

80-градусовата анасонова скоросмъртница, дело на самобитен културдрегер, бързо привлече вниманието към себе си и коритото на фонтана на за секунди се превърна в градски плаж.

Хиляди културни дейци отпиваха доволно, буквално от извора, като превъзнасяха до небесата развитието на Пловдив и чертаеха оптимистични планове за 2019-та година, когато градът предстои да се превърне в 365-дневна арт точка на Европа.

Доживях! Най-после мечтата ми парцуца да тече от чешмите се изпълни, сега вече мога спокойно да си умра, в пристъп на алкохолен делириум зафъфляше виден пийняк. 

Казвах и аз на мойта, че някой ден човечеството ще еволюира, ама тя ми викаше, че съм пияница и непрокопсаник, добави сбръчкан, но екзалтиран ерген. 

Очаква се в следващите дни от фонтаните да бликне данон-за-пиене, ябълков оцет и омекотител за дрехи.

ВАЖНОНовата ни рубрика "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Вашият коментар