Двойка влюбени френски туристи останаха без дъх по време на едночасово шоу, спретнато от див селяк, обядващ на съседна на тях маса
Тъкмо посягах към чашата с бургундското, когато нещо ми секна дъха. Мъжът на съседната маса ядеше шкембе чорба с пръст, при това без да разлее дори капчица от нея по покривката, разказа впечатлен Людовик, все още треперещ от преживяното. Малко по-късно узнах, че този фокус се постига с отглеждането на нещо, наречено хигиенен нокът.
Прилича на женски маникюр, но е само на кутрето и си личи, че за него са полагани специални грижи, завистливо добави Мадлен. Направо не можах да повярвам какво извади от ушите си благодарение на него.
Двамата бяха категорични, че по-професионално рязане на ребърца не са срещали и в най-елитните френски ресторанти. Беше направо като със скалпел. Толкова умело и с такава лекота разпори храната, че направо ахнахме.
Малко по-късно, когато артистът избърса мазните пръсти в косата си, отблясъкът на ланеца му в нея ни накара да го помислим за двойник на Джон Траволта от "Брилянтин".
Беше толкова естествен в действията си, че останахме като гръмнати, добавиха французите. Държеше се така, все едно е случаен клиент, който просто е влязал да хапне и винаги го прави по този начин.
Единственото, което младите влюбени не успяха да разберат, бе откъде в заведението са се снабдили с толкова екстравагантен реквизит.
Не бях виждал досега така добре обмислена и ефектна комбинация от плетени обувки, три четвърти бели хавлиени чорапи и едноцветен костюм от пясъчна коприна, продължи Людовик. Не забравяй прическата, прекъсна го Мадлен, във Франция все още никой не е чувал за "киче", а тук явно се използва отдавна.
Опитваме се да предлагаме най-иновативните решения в бранша, похвали се с гордост собственикът на елитното заведение. Вярно е, че французите оставиха голям бакшиш и адвертнаха заведението ни със страхотни отзиви във Фейсбук.
Винаги съм знаел, че трябва да наема примат, като част от бизнес стратегията си. Имам нюх за това от какво най-много се впечатляват чужденците. Хубавото е, че такива като него бол, та няма опасност нещо да се обърка, довърши двусмислено доволният ресторантьор.
ВАЖНО: Новата ни рубрика "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.
Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".
Снимки – интернет