Криво огледало: Спирката пред Тримона с международна награда

Световноизвестни бижутери определиха новия заслон на спирката пред хотел "Тримонциум" като най-голямото бижу, създавано в историята на човечеството.

Майстор на миниатюрите разпалено разясни, че заслон с подобни размери не може да бъде видян другаде по света дори с микроскоп.

Уникален е! Истински шедьовър на непознат за мен майстор. Никога не съм бил в България, в частност в Пловдив, но явно приказните герои съществуват и пловдивчани са хобитите на нашата Земя.

Подозирам, че в подобен заслон могат да се скрият от дъжд, сняг и вятър около 50 хобити и 2 човеци. 

Научихме, че за удобство на гражданите местната администрация ще монтира още един заслон, с което проблемът на тази най-възлова в Пловдив спирка ще бъде решен. Реално местата стават двойно – за 100 хобити 4 човеци.

Доволни от наградата, спечелилите я разясниха, че най-накрая трудът им е бил възнаграден.

През много перипетии минахме. Повече от пет години съгражданите ни чакаха общи, индивидуални и какви ли не други проекти, но си струваше. Сега спирката става модерна, европейска и практична. Вероятно в единия заслон ще монтираме джакузи или поне руска баня, за да не скучаят хората, докато чакат рейсовете, за да се таксуват по електронен път.

Вижте я:

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Водеща снимка: Идеен проект на спирка "Тримонциум" (2013-та година)

Вашият коментар