Cooolbox със специален режим на работа заради вирусната епидемия

Днес, компанията доставчик да ГигаБърз интернет съобщи, че въвежда специален режим на работа във връзка с вирусната епидемия

За да ограничат контактите на служители и клиенти, се преустановява работа по всички нови инсталации, а служителите, за които е възможно ще работят от домовете си. Сформирани са аварийни групи, които в случай на нужда, ще работят по отстраняването на възникнали проблеми с услуги, като са предвидени мерки за превенция и безопасност по време на работа.

"Въвеждаме специален режим на работа и временно преустановяваме нови инсталации

Уважаеми потребители,

Във връзка с вирусната епидемия и с цел ограничаване на всякакви контакти, взехме решение да предприемем превантивни мерки за нашите клиенти и служители и временно да преустановим работа по всички нови инсталации, докато ситуацията се нормализира.

Всички служители, за които е възможно, ще работят от домовете си.

Сформирахме аварийни групи, които в случай на нужда, ще работят по отстраняването на възникнали проблеми с услуги, като са предвидени мерки за превенция и безопасност по време на работа.

Колегите от отдели Обслужване на клиенти и Техническа поддръжка ще бъдат на разположение на националния ни номер 0800 45 845 със стандартно работно време:

Обслужване на клиенти
Понеделник – Петък: от 08:00 до 20:00 часа
Събота: от 09:00 до 18:00 часа
Техническа поддръжка: 24/7

От екипа на Cooolbox"

 

За автора

Вашият коментар