IT фирма с благотворителна кампания в подкрепа на ученици и студенти

Компанията за информационни технологии Ардес стартира благотворителна инициатива, в която дарени лаптопи и компютри от бизнеса ще бъдат предоставени на ученици и лица със специални потребности. Така те ще могат да започнат новата учебна година с необходимата техника. Даренията ще бъдат диагностицирани от фирмените сервизи, след което ще бъдат подготвени за работа и изпратени към избраните бенефициенти.

Ето и какъв призив отправят от компанията:

„Ако вярвате, че всяко дете има право да бъде пълноценен ученик и да има възможност да стартира наравно с останалите, включете се. Заедно можем да помогнем, като осигурим работеща техника, която да му помогне за учебните задължения, както и да успее да развие допълнително знанията, които има.“

В инициативата може да участват както юридически, така и физически лица. Желателно е дарените устройства да бъдат с прилежащите към тях аксесоари. След попълването на формуляра ТУК с вас ще се свърже представител на фирмата за уточняване подробностите около дарението, което искате да направите.

Препоръчително е техниката да е работеща и по възможност на не повече от 5 години, за да може да бъде използвана за учене или работа от студенти или ученици в нужда.

Изпращането на техниката и спедиторските разходки по доставката са за сметка на дарителя.

Вашият коментар