Обявиха графика за доставка и монтаж на климатици по проекта за чист въздух 

На сайта на Община Пловдив е обявен график за извършване на доставка, монтаж и пускане в експлоатация на климатици по проекта за чист въздух за Пловдив. Графикът е индикативен и може да търпи промени.

Той ще бъде обновяван всяка седмица и може да бъде намерен в страницата на проекта, в раздел „Графици за извършване на доставка и монтаж на новите отоплителни устройства“: https://cutt.ly/z2Ipwce В таблиците гражданите ще намерят определения ден и час за монтаж посредством номера на договора, сключен с Община Пловдив.

Монтажът на отоплителните уреди на пелети и радиатори ще започне след приключване на отоплителния сезон или най-късно на 01.04.2023 г.

Напомняме, че продължава приемането на заявления по проекта. Попълнени и подписани декларации за участие гражданите могат да подават всеки работен ден от 08:30 до 17:15 ч. в деловодството на Община Пловдив, в сградите на Дирекция „Екология и управление на отпадъците“ на ул. „Емил де Лавеле“ 9 и ул. „Железарска“ 1, в районните администрации, както и онлайн на имейл direkcia_ecologia@plovdiv.bg 

За автора

Вашият коментар