Криво огледало: Абитуриенти се отказаха от чалгата показно

Край на мазните гьобеци! Това обявиха група зрелостници, решили да посрещнат завършването си по градски.

„Скучно е вече това с чалгията, трябва нещо ново да свежнем малко“, съсредоточено обясни Наско от Рудозем. „И без това силиконът е навсякъде, поне на бала малко да сменим амплоато, че то е ясно, че после ще трепнем  в живия живот“.

Думите му бяха подкрепени от чакащата второ дете Лидия, която сподели, че завършва с мъка, тъй като децата си искат своето. „Едва успявам да нахраня лапето, камо ли време за ботокс да имам. Мисля да се обърна към културата нещо, там по-евтино ще излезе балът“.

Собственик на нощен клуб потвърди, че има такава тенденция и бизнесът няма как да не отговори на новите потребности на младите.

„Да, факт е, че на подрастващите им писна от простотии, но и този сезон ще го изкараме селската, пък от другия ще го мислим. Не вярвам да има проблеми, ние умеем да се приспособяваме. А младите са като цветята, така или иначе трябва да се поливат. Питиета бол. Дали ще кършат кълки на Синатра или на Кондьо, оборотът няма да падне. Както може човек да бъде умен и красив с анцунг и ланец, така и с блейзър няма да му падне кой знае колко нивото.“  

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.LikeShareTweet

За автора

Вашият коментар