Криво огледало: Боби Михайлов е новият лидер на ГЕРБ

Сензационнна новина долетя от протестния митинг на герберите, събрали се в триъгълника на властта да крепят демокрацията, за да не скъса менискус.

Симпатизант на европейското развитие на България от Мъглиж запъхтяно разказваше от човек на човек, че вече е ясно кой ще оглави партията, ако Бойко Борисов се заседи на едно място през пролетта.

„Боби Михайлов ще ни консолидира отново, няма кой друг. Диалогичен човек, има връзки в Европа, контактен е. И без това онзи зализания от Юнайтед не спира да го тормози и да му иска мястото. Репресиите срещу нас ще продължат, затова ни е нужен човек, който да умее да улови промяната и да ѝ забие един шут обратно към Канада.“

Благата вест разтърси множеството, което се качи на рейс и хукна към Бояна, за да разбере от първа ръка дали има начин Бойко Рашков да бъде изваден от ранглистата на УЕФА, а бистришките тигри да се завърнат обратно в „А“група за плейофите“.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Вашият коментар