Криво огледало: Организираната престъпност излиза на протест срещу Каназирева

Хиляди престъпници от цялата страна се организират за национален протест пред сградата на Народното събрание. Говорител на структурата разясни причината за ескалацията на напрежение сред засегнатите.

„Този път се вдигаме и ще си отстояваме правата докрай. Не може хем Рашков да ни притиска, все едно сме си намерили парите на улицата, хем сега и Каназирева да ни отнеме последната радост в живота. Как така да не ни пипат? Вие знаете ли колко хора имат жени, любовници и приятелки? После демографска катастрофа имало. Ами ще има, докато такива хора са в управлението на страната!“.

Междувременно популярни неправителствени организации, финансирани с чисти като сълза грантове, застанаха на страната на недоволните, разяснявайки, че всеки човек има право да бъде пипан.

„Да, човек може да е всякакъв в житейския си път, но никой няма право да му забранява интимностите. В противен случай никой нямаше да чуе за Румънеца и Енчев, а без тях цяло едно поколение щеше да порасне в саксия“.

От неорганизираната престъпност също подкрепиха колегите си, заявявайки, че това е геноцид.

„Не може хората да се чудят как да спестят в тази криза поне за по един лексус, а други да нямат проблем да си позволяват лапсус. Подкрепяме колегите, защото развалят ли се утвърдените през годините интимни отношения между официалните структури в страната, скоро ще посегнат и на нас“.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Вашият коментар