Над 300 фенове на Revolution разтресоха Родопите


На 9-ти юли (събота)
движението Revolution чества своят четвърти рожден ден с традиционно 24 часово OPEN AIR PARTY в полите на Родопите. Около 300 фенове на транс и гоа музиката се присъединиха в природата и различната музикална атмосфера на хижа „Академик“ („Родопски партизани“). Партито стартира в 13:00 часа на обед за всички с  Аmbient и Progressive psy, но истинската кулминация бе в 01:00 часа, когато сцената зад хижата се напълни с фенове, желаещи да се „потопят във водите“ на музиката.


На DJ-пулта се изридиха
над различни водещи, сред които Black Widow, Andy, Twisted, Hiquiet (Psyhadelik) и Petura (Goa). Организаторите се бяха постарали със специална украса около сцената – платната изрисувани от самите тях бяха осветени от неонова светлина. Допълнителен колорит носеше импровизиран покрив над сцената във формата на гъба.
Входът бе символичен, само 5 лева за 24 часовото парти. За съжаление, даже и това се виждаше много на някои, които се опитаха да минат през гората, за да не платят за символичната гривна. Охраната на партито коментира, че са успели да видят няколко трансъри, които са ги заобиколили, но в последствие са били помолени да си платят за вход. Други мераклии са идвали до входа на партито и след като са разбирали, че има такса са се връщали обратно, което е някак си странно имайки предвид, че пътят до хижата не е от най-удобните.
Четири полицейски коли се грижеха за реда в и около партито, а на „римския мост“ след село Храбрино, катаджии проверяваха напускащите за алкохол. Има регистрирани няколко леки пътни инцидента през съботния ден. Три коли, една след друга, пропаднаха в дупка и се наложи да бъдат вадени от хижарите на „Родопски партизани“.
Вижте СНИМКИ от партито до полунощ.
Очаквайте още снимки!

Основен партньор на събитието бе радио KATRA FM. Организаторите благодарят на всички, които се включиха в това събитие и обещават в най-скоро време имат възможността да съобщят за по-мащабно парти през есента!

mediacafe.bg

За автора