Избраха сценарист за новите Междузвездни войни

Майкъл Арндт е името на сценариста на следващия епизод на сагата "Междузвездни войни".  На него Disney и Lucasfilm гласуваха доверие за седмия епизод на филмовата поредица.  Арндт е  носител на наградата Оскар за филма "Little Miss Sunshine" и номиран за Оскар за "Играта на играчките 3".

Освен с "Междузвездни войни", Майкъл Арндт се е ангажирал и с още няколко филма, сред които "The Hunger Games: Catching Fire", "Oblivion", както и с един филм на Pixar, който все още няма заглавие.

За съжаление, на този етап не е ясно почти нищо, относно продължението на "Завръщането на джедаите", който излезе през далечната 1983 година. Продуцентите на сагата намекнаха преди време, че в седми епизод ще видим вече поостарелите Люк, Хан и Лея, но какъв точно ще е сюжетът си остава абсолютна мистерия.

Така или иначе, филмът трябва да се появи по големия екран през 2015 година, а тук : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EBuOHM51YdI можете да видите дискусия, относно новия епизод на сагата.

 

 

 

За автора

Вашият коментар