Котешката банда превзема Дома на културата

Невероятна музика, танци, история за вечната битка между доброто и злото ни очакват в пловдивския Дом на културата “Борис Христов” на 25 февруари (неделя) от 11:30 часа.

В ролите на славните котета от кварталната котешка банда ще влязат малките таланти от „Бон-Бон“. Главните герои на мюзикъла успяват с вълшебството и помощта на Доброто, с кураж и постоянство и със силата на приятелството да победят Великия и Лош Магьосник на Мрачното царство – Рат-Сурат. Това и други красиви послания отправя „Котешката Банда“ към всички пораснали и непораснали деца в този объркан свят. Една от любимите строфи на малчуганите е:
„На приятел лапа давам,
и в беда го защитавам! “

……Великият и лош  магьосник Рат- Сурат отвлича красивата котка Чар, за да я направи царица на Мрачното царство на Рат-Суратите. Те са грозни, свирепи и алчни същества с физиономии  на плъх. Рат-Сурат успявал с магия да открадне усмивките и  доброто от сърцата на хората и ги заключвал в своето царство, а котетата, които срещал превръщал в мишки. Надявал се, че така хората ще започнат да воюват помежду си , котетата ще изяждат своите събратя превърнати в мишки, а Рат-Суратите ще станат господари на света…….но, бандата котаци – главните герои на мюзикъла  успяват с вълшебството и помощта на Доброто, с кураж и постоянство и със силата на приятелството да победят Великия и лош  магьосник – Рат-Сурат.

Музика: Стефан Димитров
Либрето: Гергана Сотирова
Режисьор: Бисерка Колевска
Сценограф: Златка Вачева
Хореограф: Жасмина Стоянова /танцово студио “Пумпал”/
Вокални педагози: Рози Караславова, Яна Балева, Елизабет Нешева
Аранжименти: Стефан Димитров и Борис Чакъров
Музикален продуцент: Рози Караславова, BonBon music

Билети може да закупите от билетна каса „МаскАрт” в Дом на културата „Борис Христов” , Мрежата на Ивентим – https://www.eventim.bg/bg/bileti/bon-bon-myuzikl-koteshkata-banda-plovdiv-gradski-dom-na-kulturata-boris-hristov-631371/event.html?ca=30  и онлайн в мрежата на Грабо – https://grabo.bg/miuzikal-0qg2tfu

Телефон за информация и резервация: 0898984338 / 0894611188

За автора

Вашият коментар