За 3та поредна година фестивалът на рекламата ФАРА се представя в Пловдив

Фестивалът за креативна индустрия в България стартира днес до 9-ти юни в Пловдив

За трета поредна година градът под тепетата е домакин на престижния форум

Пловдив е домакин на 19-тото издание на фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА 2018,  който ще се проведе в Дома на културата „Борис Христов“ от 7 до 9 юни. 

Форумът ще представи най-добрите рекламни формати и кампании, създадени в България и реализирани в страната или в чужбина през 2017 и 2018 година. Ще бъдат връчени и наградите от приключилия вече конкурс, организиран от фондацията, за плакат на тема „Заедно за Пловдив 2019“. Дванадесет от предложенията на финалистите в конкурса могат да се видят в изложба на площад Централен. Името на победителя ще бъде обявено в началото на гала церемония на 9 юни в Дома на културата.

В рамките на тазгодишното издание комуникационните агенции ще демонстрират постиженията си в 26 различни категории: „Аудио-визуални форми и копирайтинг“, „Художествено оформление и дизайн“, „Дигитални форми и креативно използване на медиа“,  „Кампании“ и др. 

Освен вдъхновяващо съревнование на креативни идеи, ФАРА е и престижен форум за обучение с международни лектори  и „сверяване на часовника“ с тенденциите в индустрията по света.  Лекционният панел тази година е под мотото „Креативност и ефективност“ и включва авторитетни имена с богат практически опит и награди от международни фестивали от ранга на Cannes Lions.

За трета поредна година фестивалът се осъществява в партньорство с фондация „ Пловдив 2019“.

За автора

Вашият коментар