Вяра, Надежда и Любов за Ангел Краевски на 17 септември

Инициативите в подкрепа на Ангел Краевски, борещ се с коварното заболяване миелоидна левкемия, не спират. Поредната чудесна идея, дело на организаторите на кампанията „Заедно за Ангел“, ще се реализира на 17 септември – Деня, в който честваме Вярата, Надеждата и Любовта.

„Нощ на ангелите“, под каквото мото ще се проведе събитието на територията на целия град, ще даде възможност на всички, които искат да подкрепят Ангел, да го направят, посещавайки благотворителния базар, който ще бъде ситуиран в „Капана“ и където ще може да закупим специално изработени фланелки, както и участвайки в „Музикално бинго“ пред Бар „СандъкЪ“ на улица „Абаджийска“ от 21.00 часа.

Към инициативата ще се включат и огромна част от заведенията в Пловдив, които ще отделят процент от оборота си в празничния ден в подкрепа на каузата. Във всяко едно от тях ще има поставени кутии за дарения, в които всеки ще има възможност да помогне на Ангел за предстоящото му лечение.

Ето какво споделят организаторите на събитието „Нощ на ангелите“ в своята фейсбук страница, създадена за предстоящото събитие:

"Скъпи приятели,

"Нощ на ангелите" е едно събитие, което дава възможност на всички нас да подкрепим #ЗАЕДНО една благородна кауза, която може да промени нечия съдба. С общи усилия можем да вдъхнем надежда на тези, които са заменили топлата семейна обстановка с болнично легло.

За да стане това, имаме нужда от Вас! Нека си подадем ръка и ЗАЕДНО да поставим началото на едно ежегодно добротворчество!
Как може да помогнете?
Вечерта на 17 септември, ПРАЗНИКЪТ на Вярата, Надеждата и Любовта, посетете някой (или пък няколко) от включилите се в инициативата заведения. След това те ще дарят процент от натрупания оборот. Можете да дойдете в “Капана” и да си купите нещо от благотворителния ни базар, да участвате в нашето “Музикално бинго” или в някоя от другите ни инициативи на 17-ти септември. Във всеки от обектите ще откриете и кутия, в която може да оставите допълнително дарение. Ще има и специално изработени тениски, а парите от продажбата им също ще бъдат изцяло в полза на каузата!
Всички обекти, участващи в инициативата, ще бъдат публикувани тук на страницата ни, както и на сайта на “Нощ на Ангелите

Първото издание на “Нощ на ангелите” ще бъде в подкрепа на кампанията “Заедно за Ангел”. В края на месец юли, щастливи и с много мечти за бъдещето, Ангел и семейството му ненадейно се сблъскват с кошмарната диагноза – остра миелоидна левкемия. Той е на 34 години, успешен в работата си, добър съпруг, баща на три деца и приятел с огромно сърце.

Ангел Краевски е наш приятел, борим се упорито за живота му, затова се обръщаме към Вас с молба за помощ. Ние, организаторите на "Нощ на ангелите", вярваме, че в днешно време обществото ни има нужда от подобни добри примери, затова призоваваме всички Вас да протегнете ръка още веднъж и да се включите в тази благотворителна инициатива!

Ще се видим на 17-ти септември!"

Припомняме на читателите на Медиякафе, че могат да подкрепят Ангел, използвайки и платформата HelpKarma.

За автора

Вашият коментар