Криво огледало: Контрапротест в Пловдив, поискаха втори Гребен канал

Разгневени пловдивчани, виждащи спиране развитието на града си от нефелни екозащитници, организираха контрапротест с искане незабавно да започне строеж на втори гребен канал.

„Тъпаци! Заради тях няма къде да си караме драконите вече ента година“, разлютено взе думата гражданин, изкарал курс за барабанчик на гемия по програма за овладяване на безработицата.

„Все мрънкат за някоя оскубана шипка или кантарион, все едно не опъват треви и чибуци нон-стоп по кварталните градинки. Тя общината затова ли даде преди 5 години 23 хилки, да не може да се израдва човек и да се върне в детството си“, нахъсано добави собственик на бетоновъзел и три асфалтови бази.

Множеството изригна при вида на случаен минувач, мъкнещ на гръб фиданки за засаждане. На виковете „къде, бе, крокозъбел“, човечецът измънка, че отива на въздух на село и няма да пречи на Пловдив да се развива.

Малко по-късно стана ясно, че дърветата в района на втория гребен канал ще бъдат санирани по проект „Красива България“, за да не пострадат при наливането на бетон в очакваната с нетърпение нова градска атракция.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

За автора

Вашият коментар