Криво огледало: Пловдив наема скакалци от Мароко да решат проблема с тревата в кварталите

Зов за помощ за наемане на 3-4 милиона скакалци от Мароко отправи общинската администрация под тепетата. Иновативното решение има за цел да реши проблема с тревата в града, растяща по-бързо от брадата на Чубака.

„Мислим, че Мароко е приятелска страна и ще ни отпусне някоя друга гадинка да изпасе троскота, че иначе лошо“, с апломб декларираха модерното си мислене от „паркове и градини“.

„Вярно е, че пуснахме трактор да валира в „Тракия“, ама той Пловдив расте, та се нетрае. До онзи ден кър, днес нов квартал и иноземците мрънкат, че кърлежите са повече от останалата до бетона трева“, възмутено разясни нагнетената атмосфера градоначалникът.

Според запознати с плановете на общината, ако и това не доведе до резултат, като крайна мярка администрацията ще се обърне към строителните компании да довършат изцяло бетонирането на града и най-накрая да се свърши с тази драма.

ВАЖНОРубриката „Криво огледало“ е хумористична и цели да накара читателите ни да се усмихнат. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

За автора

Вашият коментар