Тони Димитрова подкрепя акцията за Детската железница в Пловдив днес

Една от най-обичаните български певици Тони Димитрова се присъединява към Седмицата на благотворителността, която тече в момента в Пловдив. Бургаската изпълнителка ще участва в благотворителен концерт на 23 септември, вторник, от 19:00 часа в Концертна зала, съорганизатор на който е „Ася в страната на талантите" и Пловдивска обществена телевизия.

На сцената ще се изявят и млади таланти, познати от телевизионния ефир, които ще пеят само на български език. Билети за концерта могат да бъдат закупени на касата на Концертна зала или в Билетния център пред Община Пловдив. Цената е 6 и 8 лева.

На 24 септември /сряда/ от 19:30 часа на сцената на Античния театър в Пловдив ще започне Благотворителния бал в подкрепа на Седмицата на благотворителността 2014.

За първи път в Пловдив се провежда такова уникално парти – върху подиума на древния театър. „Българският Франк Синатра“ – джаз и поп певецът Васил Петров ще вземе специално участие в коктейла. Организаторите от Дирекция „Спорт и младежки дейности“ към община Пловдив и „Таксидо Ентъртеймънт“ подготвят за всички гости на бала, с водещ Стелиан Димитров, бодиарт и много други изненади.

При дъждовно време Благотворителният бал ще се състои в Търговски център „Екселсиор“. Цената на куверта е 50 лева /важи за двама/. Кувертите могат да бъдат закупени от Свилена Русева – тел. 0895 616 622.

Всички средства от закупените билети и куверти ще бъдат дарени за каузата на Седмицата на Благотворителността в Пловдив 2014: Реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница „Знаме на мира“ (Младежки хълм), изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтиране на рампи, поставяне на осветление, видео наблюдение, информационни табели и изграждане на чешма.

Миналата година инициативата набра около 18 хил. лв. за няколко каузи, а целта тази година е средствата да достигнат 30 хил. лв.

 

Вашият коментар