Хиляди се обединиха в подкрепа на дъщерята на Стойко Сакалиев

С призив към всички хора с добри сърца се обърна бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев в помощ на дъщеря му. Тя има рядко заболяване, а лечението за него възлиза на 70 хиляди евро.

Футболистът обяви банкова сметка, в която мигновено започнаха да даряват каквото могат приятели, познати и фенове. Ето какво написа във Фейсбук профила си Стойко:

Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!

Този пост е личен!

Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак – синовиален сарком. Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха и бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!

Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!Също така на моите приятели, колеги, познати и СЕМЕЙСТВО!Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са междуранодни има много висока такса, за това ме помолиха да дам личната си сметка, в коята след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата! Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми!

Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението!!! Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да набирането на средства да бъде преустановено!!! Който има възможност и желание, може също да помогне!

Благодаря Ви от сърце! Това е българската сметка

Stoyko Marinov Sakaliev
IBAN BG59FINV91501017584451

А това е сметката, директно в болницата

The Royal Marsden NHS Foundation Trust Lloyds TSB Bank plc67/69 Old Brompton Road, London, SW7 3JX SWIFT: LOYDGB2L
IBAN : GB62LOYD30978601022176 BIC No: LOYDGB21051
Основание : Lyubomira Stoykova Sakalieva 783293

Account No: 01022176
Sort code: 309786

За автора

Вашият коментар