Какви бонуси за права колонка предлага Betano България

Класическите залози в права колонка си остават любими на повечето играчи. Интересът към правите колонки провокира букмейкърите да предлагат различни оферти на потребителите си, които да направят играта още по-интересна. Букмейкърът Betano България предлага различни бонуси за права колонка на клиентите си, които си заслужава да се разгледат в детайли. В следващите редове ще вникнем в офертите на Бетано за акумулаторни залози, които определено има какво да предложат на играчите.

Преди да се насочим към бонусите на Бетано обаче, нека да разясним какво точно представляват залозите права колонка. Не се съмняваме, че голяма част от читателите са запознати с този тип залози, но за други терминът „права колонка“ не е толкова познат. Правата колонка, наричана още акумулаторен залог, представлява залог, при който играчите правят няколко селекции, чиито коефициенти се умножават. Когато говорим за такива залози, трябва да имаме предвид две неща: печалбите могат да бъдат много големи, но и шансът да загубите също е голям. Това е така, защото ако дори само един мач не ви „излезе“, то вашият фиш става губещ. Например: ако заложите десет мача в права колонка и познаете девет от тях и само един не е печеливш, то автоматично целият фиш става губещ. В Бетано обаче това не е съвсем така… и сега ще разберете защо!

Онлайн букмейкърът Бетано предлага така наречения бонус ACCA Застраховка, който може да ви представи тъкмо от сценария, за който ви разказахме няколко реда по-нагоре. Идеята на този бонус е да предпазите правата си колонка от това да ви „издъни“ само един мач – чувство, което почти всеки играч е изпитвал. ACCA Застраховката е важи за множествени залози от 5 до 20 селекции на два вида спорт – футбол и баскетбол. Ако само една от вашите селекции се окаже губеща, то Бетано ще възстанови вашия залог.

Минималният коефициент за залог при този тип оферта е 1.65. Той се прилага за събития като футболните Първа лига, Шампионска лига, Лига Европа, Висша лига, Бундеслига, Примера Дивисион, Серия А, Лига 1, както и за баскетболните Евролига, НБА, Шампионска лига. Освен това офертата е валидна само за пазарите 1Х2, Над/Под и ГГ/НГ във футбола и Победа, Хендикап, Над/Под в баскетбола. Логично, не са разрешени залози със системи, тъй като този бонус е за акумулаторни залози. Максималната сума, която Бетано може да възстанови на играчите, е 50 лева. Ако някои селекции са отменени или отложени, то офертата става невалидна.

Друга оферта за права колонка в Бетано е ACCA Бонус, който се увеличава с броя на вашите селекци в правата колонка. Бонусът е валиден за множествени залози от 4 до 20 селекции, а при печеливш фиш букмейкърът възнаграждава играчите с бонус. Както вече споменахме, бонусът расте с увеличаването на вашите селекции в правата колонка. За права колонка с четири мача Бетано дава 10% бонус, за пет мача – 15%, за шест – 20%, за седем – 25%, за осем – 30%, за девет – 40%, за десет – 50%. Максималният размер на бонуса е 2000 лева.

И тази оферта е валидна за футболни и баскетболни мачове, а събитията са Световно първенство, Европейско първенство, Копа Америка, турнирите на УЕФА Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на конференциите, българската Първа лига, както и топ 5 първенствата на Европа – Висшата лига, Ла Лига, Серия А, Бундеслигата и Лига 1. В баскетбола надпреварите са три – НБА, Евролига и Шампионска лига. Бонусът е валиден за основни пазари като краен резултат, общо голове, ГГ/НГ във футбола и победител, хендикап, общо точки в баскетбола. Минималният коефициент за ACCA Бонуса е 1.50, а пълните правила и условия ще откриете на сайта на Бетано.

За автора

Вашият коментар