Класът на Дардов 2021 (СНИМКИ)

„Класът на Дардов“ е единствената рубрика, която колекционира отбрани примери за най-стилни и бляскави абитуриентки от цяла България.

В дигитален албум всяка година представяме гледната точка на фотографа Димитър Дардов и неговото нестандартно око за уникални фотосесии.

Той е едно от най-предпочитаните имена сред фотографите в страната, затова при него девойките запазват дати поне една година преди бала си. Днес той вече има няколко ангажимента за април 2022 година.

Video Prom 2021 Gergana Pencheva by 4K Studio


За него няма граници в пътувания и локации. Негов фон са величествени замъци, дива природа, разкошни хотели, безкрайното море, древното и футуристичното, българското. Митко осъзнава и състезателния характер, и конкуренцията, затова всяка от дамите може да се похвали с несравнима фотосесия.

„Класът на Дардов“ е една бутикова колекция от ефирни кадри. Най-доброто, събрано в един виртуален албум на красотата и суетата.

Ето го и „Класът на Дардов 2021“ – един престижен клас на фотографа, в който може да попадне всяка млада дама, важното е да истинска и неподправена!

Елисавета Фиданова от Езикова гимназия „Иван Вазов“ е в приказния свят на стар дворец и тучни поляни.
Гергана Пенчева от СУ „Свети Патриарх Евтимий” се различава с навлизането от новия към стария свят. Тя балансира в две епохи, но и визията й предразполага за това.

Дръзка и нежна е шампионката по таекуондо и отличничка Гая Врадева от Езикова гимназия „Пловдив“.

Фаталното амплоа сред лукс е за тъмнокосата Даниела Попова с бисерните очи от Хуманитарна гимназия  „Св. Св. Кирил и Методий“.

Чувствено бордо на пурпурно небе ще е спомен от бала за Йоана Иванова от Математическа гимназия „Академик Кирил Попов“.

Изтъкана от нежност в кремава ефирност сред папури е Стефани Исакова от Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери“.Класическа обстановка и блясък за Джорджия Ниамова от Математическа гимназия „Академик Кирил Попов“.Сред ковано желязо приковава погледите Мария Чолакова от СОУ „Христо Смирненски“ от лековития град Хисаря
Полина Гирджикова от Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент Екзюпери“ блести от глава до пети с френска изисканост.Станислава Добревска от Езикова гимназия „Пловдив“ е с рокля от паунови пера.Обгърната сякаш в лобелия Виктория Георгиева е уловена точно като цвете. Тя завърши ПГССИ “ Христо Ботев” Професионална гимназия по селско стопанство и икономика “ Христо Ботев” в СвиленградПурпурната нежност на Виктория Бенбасат от ПГО „Ана Май“ контрастира съвършено с древните стени на Античния театър

Вашият коментар