Музикално бинго с награди подкрепя Божи в Нощ на ангелите

Цялата ул. Абаджийска ще се превърне в музикално бинго в подкрепа на 5-годишния Божидар по време на Нощ на ангелите на 17 септември, петък.

Заведенията на павираната уличка в Капана канят меломани да сформират отбори и да се забавляват за каузата. Всеки, който желае да подкрепи Божи и семейството му е добре дошъл в Whisky bar СандъкЪ, Club Bally, Multi Culti, Bikers Lounge и Wine time 73•83. Освен сумата от музикалното бинго, заведенията участват и с процент от оборота в същия ден.

Бингото на открито е по идея на Стефан Лозанов, който ще бъде и негов водещ, а забавлението с него е гарантирано. Миналата година в Нощта на ангелите бе супер успешно, благодарение на добрите хора, а тогава приходите бяха за лечението на пловдивчанина Ангел Краевски.

Браво! Кампанията за Ангел събра над 400 хиляди евро!

Повече за тазгодишното бинго може да прочетете ТУК„Музикално бинго“ е вечерно увеселение, обединяващо в себе си традиционното бинго със световни и български музикални хитове. Закупувайки талон за участие в играта на 17 септември, ще имате възможност в рамките на два часа да се забавлявате, слушайки любимите си песни и пиейки напитки в компанията на своите приятели, като с това ще помогнете за постигането на общата ни цел – Да помогнем на Божидар, който е диагностициран с аутизъм.

Накратко за бингото: След като закупите своя талон, вие ще участвате в следващото разиграване на играта. На всеки талон вместо цифри ще бъдат изписани имената на световни и български хитови песни. В момента, в който музиката бъде пусната и участниците чуят парчето, веднага трябва да проверите дали го имате на своя талон. Щом дадена песен бъде открита на талона, тя трябва да бъде зачеркната, оградена, задраскана или отбелязана по някакъв начин. Първият участник, направил „линия“ (хоризонтална, вертикална или диагонална) ще получи шотове, а първият играч, който отбележи всичките си песни на бинго талона, трябва да се изправи и да извика силно „БИНГО!“, след което ще получи като награда бутилка марков алкохол.

5-годишният Божидар има нужда от подкрепата ни, за да расте щастлив!

Над 100 заведения и търговски обекта се включват в благотворителната „Нощ на ангелите“

Влади Въргала подкрепя Нощ на Ангелите

За автора

Вашият коментар