Днес Пловдив отваря сърцето си за Божи в Нощта на Ангелите (ПРОГРАМА)

Целият град днес ще се сплоти и отвори широко сърцето си за една обща кауза – да помогне на 5-годишния Божидар, диагностициран с аутизъм, за по-добър живот.

Заведенията и бизнесите във всички квартали на Пловдив ще се посветят на инициативата, като дарят процент от оборота си в деня на Вярата, Надеждата и Любовта. Затова излезте днес с приятели да се забавлявате, изберете заведение с логото на Нощта на Ангелите и бъдете сигурни, че вашите пари ще отидат в сметката на малкия Божи, за леченията му в Украйна.

Още от сутринта на Ядрото в квартал Капана започва хендмейт благотворителният базар. Част от щандовете ще бъдат с декоративните чаши Hot Chocolate, свещите Candles from Love, чорапи Socks, ателие Моделиани и много други. Направете подарък за себе си, за свой любим или близък приятел, за своето дете или нещо, което да ви остане за спомен от вечерта.

Различни бизнеси в града също пожелаха да се включат в инициативата и да дарят процент от приходите на 17 септември. Част от списъка са зоомагазин Гладен, детска книжарница При разказвача на приказки, масажи Arteinna, магазин за врати Luxury Doors, матраци Dustiex.Дълъг е и списъкът на заведенията, които се включват с процент от оборота си, за да подкрепят Божи и неговото семейство. Всеки ресторант, бар, сладкарница, кафене с логото на витрината си на Нощ на Ангелите ще дари от 10 до 100% от приходите си. 100% от приходите си, например, ще дарят Food Arena, от които може да си поръчате храна за вкъщи през целия ден.

Нина Трендафилова от Kangoo NT Club Plovdiv също ще участва в инициатовата, като ще проведе благотворителна тренировка от 18:00 часа в Капана, на ул. Абаджийска 8-10 (пред бар СандъкЪ). Цената на тренировката за всеки желаещ да се включи ще бъде 10 лв, като 100% от събраните пари ще бъдат дарени за каузата ни тази година.

Цялата ул. Абаджийска ще се превърне в музикално бинго. Заведенията на павираната уличка в Капана канят меломани да сформират отбори и да се забавляват за каузата. Всеки е добре дошъл в Whisky bar СандъкЪ, Club Bally, Multi Culti, Bikers Lounge и Wine time 73•83. Освен сумата от музикалното бинго, заведенията участват и с процент от оборота от деня.

Бингото на открито е по идея на Стефан Лозанов, който ще бъде и негов водещ, а забавлението с него е гарантирано. Миналата година Нощта на ангелите бе супер успешна, благодарение на добрите хора, а тогава приходите бяха за лечението на пловдивчанина Ангел Краевски.

Всеки, който иска да помогне на Божидар и неговото семейство, може да направи това, дарявайки средства на следната банкова сметка:

Божидар Василев Попов

УниКредит Булбанк

IBAN BG95UNCR70001524168866

BIC UNCRBGSF

Или чрез PayPal

@helpbojidar

asenova.2706@gmail.com

Събитието може да следите във фейсбук страницата на НОЩ на ангелите

5-годишният Божидар има нужда от подкрепата ни, за да расте щастлив!

Над 100 заведения и търговски обекта се включват в благотворителната „Нощ на ангелите“

Влади Въргала подкрепя Нощ на Ангелите

Музикално бинго с награди подкрепя Божи в Нощ на ангелите

За автора

Вашият коментар