Пловдив с благотворителен футболен турнир в подкрепа на Петър Иванов

Пловдивската зала „Атрим“ ще бъде домакин на благотворителен футболен турнир в подкрепа на диагностицирания с тумор пловдивчанин Петър Иванов.

Мачовете, които ще се проведат на 13 ноември (събота) ще бъдат на малки вратички, като полувремената ще са от по 10 минути. За участие в турнира е необходимо отборите да осигурят състав от 5+1 играча.

Отборната такса за участие в размер на 50 лева, а цялата събрана сума ще отиде за лечението на Петър Иванов.

Всички, които имат желание да поспортуват и да подкрепят благородната кауза, могат да се свържат за записване на следните телефони:

Иван – тел. 0894 636 496 и Христо – тел. 0899 244 649.

Организаторите благодарят на собствениците на спортна зала „Атрим“за човечността и желанието да я предоставят в подкрепа на благородната кауза.

Петър Иванов е на 37 години. През месец март 2018 г. беше диагностициран със заболяването нискостепенен глиален тумор в дясната част на мозъка. Това състояние на Петър наложи извършването на спешна операция, в хода на която беше отстранена по-голямата част от тумора, а това ведно с последвалата медикаментална терапия оказаха благоприятен ефект върху цялостното състоянието на Петър.

Тази година, през месец юли, след извършен ядрено-магнитен резонанс, беше установен рецидив на тумора, довел до значителното му нарастване.След продължилата близо месец комбинирана лъче и химиотерапия състоянието на Петър не се подобрява, тъй като освен по-голям, тумора е станал и по-агресивен.

Шансът на Петър да овладее непрекъснато влошаващото му се състояние е единствено чрез скъпоструващ медикамент – мощен химиотерапевтик, лечението с който ще струва по 10 000 лева на месец или общо 60 000 лева за целия курс на лечение – сума непосилна за него и близките му.

Поради тази причина те се обръщат с молба към всеки, който би могъл да го подкрепи, да стори това чрез дарителски превод, извършен по следната банкова сметка:

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД: BG60UBBS88881000932617 – Петър Иванов Иванов.

Да бъдем хора! Да помогнем на Петър Иванов да живее!

За автора

Вашият коментар