Да помогнем на Венци!

Млада майка на две прекрасни бебета се обърна с призив към хората с добри сърца, за да помогнат на децата й да растат здрави и щастливи. Адриана е майка на Димитра и Венцислав, които се раждат на 23 август тази година, но малко по-късно става ясно, че страдат от остра ретинопатия.

И докато Димитра вече е по-добре след проведено лечение в България, малкият Венцислав има нужда спешна операция, която не се провежда в България, а същата трябва да се състои максимално бързо в турската болница „Аджъбадем“.

За лечението на Венци е необходимо да бъдат събрани 18 хиляди евро, което е непосилна за събиране сума от семейството на Адриана.

Призоваваме всички хора с добри сърца да подкрепят малкия Венци и неговото семейство, като дарят в създаденото за целта събитие в Helpkarma – Да помогнем на Венци!Ето и призивът на Адриана към всички нас:

Здравейте, ангели!

Казвам се Адриана и съм тук съм, за да ви помоля от цялото си майчино сърце за помощ!
Само преди няколко месеца, на 23.08.2020, Бог ни дари с две прекрасни същества – Димитра и Венцислав! Дечицата ни избраха да се появят по-рано на този свят и се родиха едва в 28 седмица (7 месец от бременността) и това наложи да са далеч от мама и тати цели 47 дни. Толкова беше престоя им в неанотология.

След множеството прегледи на очичките и на двамата се оказа, че страдат от остра ретинопатия, като състоянието на Димитра е овладяно с терапия в България, но за малкия ни Венци това е невъзможно.

Операцията на очичките, която е необходима на нашия малък син в България, за съжаление, не се провежда, но все пак шанс има!
Лекари в турската болница Аджъбадем са на мнение, че операцията трябва да се направи по най-бързия начин. Именно заради това, трябва да заминем за Турция за преглед и планиране на операцията още на 04.11.

Сумата, която е необходима за лечението на двете очички на Венци е в размер на около 18 000 евро – това са средства напълно непосилни за нас!

Затова и се обръщам към всички вас, мили ангели, с най-съкровен и искрен апел –

помогнете ни да съберем сумата и да стигнем навреме,за да може детето ни да има така ценния шанс да вижда!
Благодарността ни не може да бъде описана с думи! Бъдете благословени, хора с добри сърца!

МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ СВОЕТО ДАРЕНИЕ ТУК!

За автора

Вашият коментар