NewBiz Club отваря врати и в София

От бизнес-клуб NewBiz оповестиха официално, че от 9-ти февруари клубът ще има своя локация и в София. За място на ежеседмичните клубни срещи е определено Студио 5 в НДК. Клубът има за цел да възроди традициите за създаване на ценни делови контакти и успешни бизнес сътрудничества. В

NewBiz Club Sofia ще имате възможност  всяка седмица да се срещате с интересни хора от различни сфери на бизнеса, да дискутирате актуални въпроси свързани с развитието на вашата дейност, да провеждате преговори, да откривате нови клиенти, да създавате успешни партньорства и просто добре да прекарвате свободното си време в приятна атмосфера от предприемчиви съмишленици.

NewBiz Club Sofia ще ви предостави и възможност да презентирате бизнеса си пред останалите членове и гости на клуба – с помощта на добрата сцена и мултимедия на Студио 5.

Всеки член на NewBiz Club Sofia автоматично получава членство за NewBiz Club Varna, откъдето тръгва и идеята на тези бизнес-срещи. По този начин ще можете да създавате два пъти повече делови контакти, а количеството делови контакти, както знаете, е пряко свързано с разширяването на всеки един бизнес.
Ако желаете да се включите, изпратете своята клубна заявка на този адрес.
Откриването на NewBiz Club Sofia е на 9-ти февруари!
Адресът е: София, НДК, вход А3, Studio 5.
Вход – свободен

mediacafe.bg

За автора