BG Streetball 2011 на 8 октомври в Пловдив

БГ РАДИО, радио ENERGY, радио и телевизия CITY ще открият официално новата възобновена площадка по баскетбол на улица „Марин Дринов 9“ в Пловдив. Организаторите възнамеряват за пeта поредна година да зарадват любителите на този вид спорт с турнир по стрийтбол за аматьори „BG Streetball 2011“ na 8 oктомври.

Записването за турнира ще става в деня на мястото на събитието или предварително на e-mail: vmateeva@bgradio.net Във възрастова група над 17 години ще участват само поканени отбори и само аматьори!

 

Условия за участие

Момчета и момичета до 15 години – по трима играчи в отбор /без 15/ от 15 до 17 години – по трима играчи в отбор /без 17/
Мъже над 17 години – по петима играчи в отбор на цяло игрище – само с покани.
Организаторите провеждат конкурс за традиционните вече мини турнири за забивки и стрелба от тройката в които могат да се включат всички желаещи. Обръщаме внимание, че турнирът е само за аматьори. Професионални играчи няма да бъдат допускани до участие!
Организирането на този 5-ти пореден турнир ще остане в спортната история на втория по големина град в България и с това, че с него ще се открие възстановена от организаторите площадка за баскетбол, на която почитателите на тези спортове ще играят безплатно.


mediacafe.bg

За автора