Български синхрон в съвременната техника


Синхронизиране на лична информация между таблет, смартфон, лаптоп и настолен компютър и то за по-малко от две минути!
Това е невероятният резултат от работата на българската софтуерна компания Joint Logic върху продукт, наречен B-Folders 3. На всичкото отгоре, това наистина не е част от някакъв сюжет за научно-фантастичен филм, а живата реалност. Най-интересното при този софтуер е фактът, че той съдържа в себе си технология, позволяваща организирането и синхронизирането на данните без да се налага да използвате „съмнителни” услуги, каквито обикновено влизат в действие при уопотребата на традиционните за целта инструменти.  

Вместо това, B-Folders 3 разчита изцяло на локалната Wi-Fi мрежа. Софтуерът сам по себе си представлява органайзер, който защитава личната информация. И това не е всичко – той работи под разпространените и познати на всички интернет потребители и компютърни маниаци ОС платформи – Android, Windows, Mac OS X и Linux. Създателите му вярват, че той може да бъде много полезен за бизнеса, тъй като възможните му приложения са изключително разнообразни. B-Folders 3 може да служи например за поддържане на контактна информация на клиенти и партньори, пазене на пароли за онлайн банкиране и пазаруване, водене на бележки , управление на задачи и проекти, водене на дневници и мн. др.
Според JointLogic, предлаганата в момента версия B-Folders 2 се радва на изключителна популярност и одобрение от потребителите на Android Market и на Amazon, откъдето свалянето му е напълно свободно за потребителите.

mediacafe.bg
– Димо Димчев

За автора