Намерете своята половинка в… цветарския магазин!

flowers
Ако се чудите, кое е най – доброто място, на което да потърсите и откриете жената на своя живот, то спрете да си блъскате главата, защото френски социолози разкриха тази мистерия. Оказва се, че най-доброто място, където мъжете могат да търсят своята половинка, и вероятно да я открият, това са цветарските магазини.

В проведен сред мъже между 18 и 25 години експеримент, експертите поставили за задача на представителите на силната половина от човечеството да си намерят момичета в различни части на града. На мъжете се наложило да прибягват до „тежката артилерия“, ползвайки комплименти, покани за вечеря и всичко, което им хрумне, само и само да вземат телефонния номер на желаната жена.
Оказало се, че резултатите са меко казано изненадващи! Жените давали телефонния си номер си най-често в цветарските магазини. Така, че мъже, сред цветните сергии е най-голям шанса да се запознаете с жената на живота си. Шансовете да се сдобиете с петимния номер са нищожни в складове и магазини за обувки, където момичетата изглежда избягват ухажори.
Според френските психолози на такива места жената се фокусира върху подбора на това, което й е необходимо, и е малко вероятно да завърже нормален разговор с някого.
Макар да не е леко начинанието да откриете своята половинка в този живот, мъже, опитайте с цветя, оказва се, че помага. Така поне твърдят французите, а те са доста запознати с любовта в някои отношения…

mediacafe.bg
– Димо Димчев

За автора