Новини от футболните турнири на СУ. Записвания в myteam.bg

Завърши регистрирането за първия турнир от тази година на Софийския университет „Св. Климент Охридски във факултетите – ЮФ, ИФ, ГГФ и ФЖМК, като записалите се отбори са общо 27. От днес започва регистрирането за втория турнир, като записаването също ще става през сайта myteam.bg – единствената спортно социална мрежа в България – носител на редица първи места в конкурси за УЕБ и състезания за иновативен StartUp проект, които са партньор на турнирите на СУ.

Целта на портала е да развива взаимоотношенията между хората интересуващи се от спорт и да пренасят общуването по между си от виртуалната среда в реалните спортни съревнования на терена. MyTeam предлага лесна за ползване платформа включваща ползването на позанти форми на комуникация като статуси, коментари и съобщения. Едновременно с това потребителите имат възможност за публикуване на обяви, събития и снимки от тези събития.

Социалният модел
е широко застъпен в платформата на MyTeam.bg и чрез тяхното мото: Отборът това си Ти.


Адвокатска кантора „Пенков, Марков и партньори“
ще спонсорират първия турнир и така мачовете ще се играят на платени игрища по желание на участниците. Началото е на 29 Октомври (събота).

mediacafe.bg