Последния от серията благотворителни футболни турнири „Smolyan Cup 2011“

В средата на месец декември ще се проведе последният за тази година благотворителен футболен турнир „Smolyan Cup“. Той се осъществява под патронажа на кмета на град Смолян – г-н Николай Мелемов и с медийното партньорство на „MyTeam.bg“ – спортната мрежа на България и студентския сайт www.mediacafe.bg. Като последен турнир за годината организаторите са решили освен традиционната надпревара за спечелването на турнира и няколко демонстративни мача.

Освен това някой от зрителите, дарили средства за каузата на турнира, ще спечели уикенд за двама във „Villa Agiasma“ – Гърция . След финалният мач ще бъде обявена и общата сума събрана в рамките на всички турнири, като до момента тя възлиза на 2600 лева. Турнирът и този път ще се проведе в Спортната зала на град Смолян на 17-18 декември 2011 година, като организаторите се надяват, седмица преди най-светлия празник – Коледа, трибуните да бъдат препълнени от хора с щедри сърца!

Регистрацията
за участие в турнира започва от 5 декември и ще продължи до 14-ти декември (сряда) до 20:00 часа. Тя става чрез профила на турнира. Партньорът на събитието за пореден път е MyTeam.bg – единствената спортно-социална мрежа в България. Целта на портала е да развива взаимоотношенията между хората интересуващи се от спорт и да пренасят общуването по между си от виртуалната среда в реалните спортни съревнования на терена.
Подканваме всички желаещи да заповядат на 17.12.11 (събота) и 18.12.11(неделя) в спортната зала в град Смолян .
Повече информация за събитието може да откриете в профила на турнира във „MyTeam.bg“, както и на страницата на турнира във фейсбук.

mediacafe.bg