Приказка без край


Благотворително представление на цирк Балкански

 

Преди няколко дни mediacafe.bg ви информира за една благотворителна кампания на най-големият български цирк.  Артистите ще се включат в дарителската инициатива „Приказка без край… Чудото си ти“ на 24 октомври в Пловдив. Тази инициатива стартира още преди една година, а целта е да се закупи апаратура за лечение на онкологични заболявания. Средствата са за Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания – София, където се лекуват 80% от онкоболните у нас.

Всички приходи от представлението на цирк Балкански в понеделник на 24.10.2011 в Пловдив, ще бъдат дарени, за да може приказката да стане реалност.

Александър Балкански
е шесто поколение цирков артист. Той заедно със синовете си Александър-син и Николай, основават цирк Балкански през 2000 година обикалят целия свят и удивляват публиката с невероятните си номера. Николай Балкански дори е вписан в книгата на рекордите Гинес с двойно салто на 1 и 2 кокили. Поставяли са представления на почти всички континенти, а този октомври радват и нас, пловдивчани. Представлението им е на световно ниво, а сега можем да видим и дресура на бели лъвове, както и прочутите рекордьори на Гинес от Бразилия, които ще обикалят с 5 мотоциклета в “Глобуса на смъртта”.
Циркът е разположен в район Тракия, бул. „Освобождение“, до магазин Лидъл. Цените на билетите са 15, 20 и 25 лева. Билети за благотворителното представление, което ще бъде в понеделник 24-ти октомври от 19:30 часа може да закупите от билетния център пред общината.

Нека бъдем чудото за някой, за когото това е единствената надежда!

mediacafe.bg
– Надина Чолакова

 

За автора