Първи национален турнир по забивки в Пловдив

zabivki
Първият за България Национален турнир по забивки BG Streetball 2012 ще се състои в Пловдив на 23 юни!!! Организатори са БГ РАДИО, радио ENERGY и радио и телевизия CITY, които вече 6-та година инициират събитие, свързано със стрийтбол в града на тепетата. Турнирът ще се проведе на познатата спортна площадка Streetball Radio Zone – срещу магазин Евмолпия.

Специален гост на атрактивното събитие ще бъде популярният професионален баскетболист Георги Младенов. Големият спортист ще бъде и член на журито, което ще оценява състезателите. В решенията ще му помагат Георги Титюков – зам.кмет „Децата, младежта и спорта” в Община-Пловдив и дългогодишният водещ на стрийтбол турнирите Стефан Лозанов.
И тази година организаторите са предвидили щедри награди и паричен фонд за победителите.Конкурсът вече ще има и благотворителен характер, като събраните от такси за участие пари ще бъдат дарени на децата от ДОВДЛРГ „Олга Скобелева”.
Състезанието по ЗАБИВКИ ще се състои от три кръга, които могат да донесат на максимум 120 точки и победата. Участниците в забивките ще заплащат на място такса от 3 лв.
Предварителното записване за турнира вече стартира. Всички, които искат да участват, трябва да се регистрират на vmateeva@radioreklama.bg до 20 юни (детайлите вижте по-долу).
В деня на състезанието ще се проведе и конкурс майсторски умения – SKILLS за всички любители на спорта. А най-новото е, че няма ограничения в участието и на професионалисти.
Повече информация за събитието, може да намерите на официалната Facebook страница на турнира по забивки BG Streetball 2012.
Имейлът за регистрация трябва да съдържа: трите имена /псевдоним, ако има/, град, рождена дата, клубна принадлежност, ръст, телефон за връзка, както и следния текст:

mediacafe.bg