Сладки букети и торта от памперси

Как да блеснем сред останалите гости на партито? Често ни се налага да правим подаръци, нали? Изборът на подходящ и оригинален подарък обикновено затруднява и най – креативните хора. Как  да подберем такъв, който да не се дублира с останалите и в същото време да се хареса на домакините?! Съществува категория „универсални подаръци“, за които можем да сме сигурни, че са правилният избор. Това са цветята, бонбоните, пури, вино, детски книжки, дрешки, памперси, играчки, писалка, часовник… (има и още, но това ми идва на ум).

Баналните на пръв поглед дарове могат да се превърнат в интересни и стилни с малко средства и много въображение. Една нестандартна опаковка може да ни помогне да блеснем на всяко събитие с неповторим шик. Ето една малка загадка:

Какъв е предметът на снимки 1 и 2 и за какво служи? Това е аранжировка на шоколадови бонбони. Подобен елегантен подарък може да ни спечели име на човек с изискан вкус. Това е интересен начин да поднесем шоколадови бонбони на сватба или друго събитие. След консумацията им ефирното цветно дръвче ще остане мил спомен от паметното събитие. Композициите са изработени от хартия, мъниста и панделки. Бонбонени букети могат да се поднесат в кошничка, в аранжировка от хартиени цветя, аранжирани като яйце „Фаберже“, във формата на сърце, пантофка.
За наши приятели, любителите на кафето, съществуват нестандартни аранжировки с кафе.
На детско парти можем да поднесем Барби-букетче или „торта“ от памперси, от чорапи.
За началника са подходящи подаръчни кошници с вино, пури, шоколадови изделия, плодове… Към оригиналните аранжировки можем да добавим уникални ръчно изработени картички.
Хората, които ще да ни помогнат да блеснем на партито с шикозен и изискан подарък, можем да намерил на тел: 032-282979 и 0884868522 и във Фейсбук на страницата наСладки букети„.
mediacafe.bg

За автора