Субкултурата…


Субкултурата
е нещо различно от обикновеното и нормалното. Тя събира хора с общи интереси, различни от традиционните за обществото. Общоприетата култура присвоява символите на субкултурните течения и ги превръща в масовизъм. Символите на субкултурата са свързани с музика, мода, стил, начин на държание и възприемане на света. Pell Mell ‘SiS’ – Иновативен поглед и популяризиране на субкултурните течения в България.

Различни музикални стилове, модернистично представени чрез арт проекти, спектакли, пърформанси, арт магазини и светлинни инсталации на артисти, дизайнери, музиканти, танцьори, художници, сценографи, творци и любители на силни усещания. Визията e уникална за всяко едно събитие. Тематичните партита достигат до различни общества от хора, които се интересуват от културния живот, субкултурата и ъндърграунд бохемския живот в България. Това е отказ от еднообразието! Отказ от баналността на живота!
Субкултурните ни мероприятия са с желателен дрес код, съобразен със стила на партито. Дизайнерският интериор допълнително допринася за потапяне в атмосферата на тематичното парти.

SWING PARTY:
OLD HOLLYWOOD STYLE ON THE DANCE FLOOR. Mодерната романтика – най-яркия цвят от черно-белите филми. Това е не просто времето, в което можеш да послушаш суинг и рокабили музика. Това е начинът да се принесеш назад в красивото време на изисканите обноски, стилната любов, дамите с червено червило, мрежести чорапогащници и истинските джентълмени.

Let’s swing it! JIPSY PARTY:
Завладяващи балкански ритми, придружени с активно актъорско присъствие. В тайнствената шатра гадателка ще разгадае бъдещето ви и истински цигански оркестър ще разгорещи кръвтта ви. Много смях, щастие и любов.

SKATE & SNOWBOARD PARTY
: За всички любители на екстремните спортове и за онези, за които това не е просто култура, а начин на живот.

VOICE OF THE STREET – OLD SCHOOL HIP-HOP:
Breakdance ,мултумедийна презентация на артисти от графити сцената в България. Качесетвн хип-хоп ритъм.Всички сме в играта.

ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ


SKA PARTY – Моят черно-бял сън

Къде – Клуб „Алкохол“, Пловдив
Кога – 16 Април, събота
Dress code: BLACK-WHITЕ
Театрален пърформанс „Моят Черно Бял Сън“ – когато сенките заживеят сами, когато Ин и Ян се борят в теб, а смъртта те предизвиква с ход напред – шах и мат. Когато в черно-белите ни светове търсим свойте цветове, любовтта ще победи, нали…

Повече за събитието
– вижте тук!

mediacafe.bg

За автора